Dinolift Oy

Dinolift kokee Loimaan vahvuuksina yritystoiminnan näkökulmasta positiivisen suhtautumisen investointeihin, kuten rakennushankkeisiin, kaupungin joustavat ja asiantuntevat yrityspalvelut sekä toimivan logistiikan - Loimaalta on helppo toimittaa koneita esimerkiksi Turun ja Rauman kautta.

Hyvät ja lojaalit työntekijät ovat myös tärkeä menestystekijä. Loimaalla työskentelevien osaajien lisäksi etätyö mahdollistaa asiantuntijoiden palkkaamisen myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulta. Dinolift tarjoaa yrityksen sisällä henkilöstölleen osaamisen kehittämistä sekä etenemismahdollisuuksia.

Dinolift tarvitsee toimintansa tukemiseksi uusia Loimaalle sijoittuvia yrityksiä, kuten hitsaus-, koneistus-, pintakäsittely, levytyö- ja kokoonpanoalan yrityksiä sekä teollisuuden kunnossapitopalveluja. Dinoliftilla on lisäksi tarve muun muassa siivous-, ravintola-ja hotelli- sekä työterveyspalveluille.

Dinoliftin mukaan Loimaalla on iso joukko  kasvavia vientiyrityksiä, jotka panostavat Loimaan toimintoihin ja hakevat toimintansa tueksi pitkäjänteisiä kumppanuuksia.

Tutustu Dinolifiin

Kuva
Evästeet